INSTAL·LACIONS

Recepció i botiga

Atenció personalitzada per a qualsevol informació relacionada amb el nostre Centre: instal·lacions, tarifes, avantatges pels socis, activitats, serveis i tarifes.

Botiga amb una amplia gamma d'accessoris per la natació.

Sales d’arts marcials

2 sales d’Arts marcials per a la pràctica del Judo, Karate, Taekwondo i el kung-Fu

Gimnàs

Gimnàs renovat de més de 375 m² amb terrassa exterior i equipat amb maquinària TECHNOGYM de gamma alta, que permet treballar amb seguretat i eficiència tots els grups musculars, així com efectuar entrenaments cardiovasculars de tot tipus, des d'objectius de salut fins a l'alt rendiment.

Noves zones d'entrenament funcional amb la màquina PURMOTION i el TRX.

El CEO posa a la disposició dels clients, dos tècnics, de dilluns a divendres, per assessorar sobre el bon funcionament i l’ús d'aquest espai, a través d'unes fitxes de seguiment personalitzades.

Esquaix

Es pot reservar la pista amb 24 hores d'antelació. També trobareu a la nostra botiga un servei de lloguer de material de raquetes i pilotes.

Zona aquàtica

Equipada amb piscina climatitzada de 25 x 12,5 m, piscina infantil i solàrium natural, que permeten practicar les activitats més diverses sol o en família.

Zona de relaxació

La zona de relaxació: sauna, bany turc, jacuzzi de set places, dues dutxes bitèrmiques i una banyera individual d'aigua freda (15º) ideal per la recuperació de cames. El millor lloc per relaxar-se després de l'esforç físic o d'una jornada de treball.

Vestuaris Socis

El CEO estrena nous vestuaris exclusius pels nostres socis. Espai, modernitat i funcionalitat son les principals qualitats d’aquesta nova instal·lació. També comptem amb 4 vestuaris destinats a entrades puntuals, grups, escoles i activitats extraescolars.

Exterior i altres instal·lacions

Rocòdrom

Rocòdrom exterior de formigó tallat , efectuat i dissenyat per l'empresa TARRAGÓ; format per una paret artificial de 15 vies per desenvolupar l'activitat d'escalada que es troba situat al costat del Centre Esportiu d'Ordino i de l'aparcament Prat de Vilella.

Ascensor públic

El nou edifici consta d’un nou ascensor públic que connecta el carrer de Santa Bàrbara amb el centre del poble.

Armariets de lloguer

Armariets de lloguer.

Espai Benestar

Consta d’una cabina de raigs UVA. El servei està inclòs a la quota CEO
Consta d’una cabina de massatges. Fora de servei pel COVID-19.